fredag 24 september 2010

Prinsessa för alltid - Meg Cabot

Det är prinsessan Mias sista år på high school. Hon är tillsammans med JP som är supergullig och håller med om allt hon säger, och snart är det dags för examensbal. Mias artonårsdag närmar sig och farmor verkar ha något alldeles speciellt planerat. Livet borde vara helt perfekt. Men så kommer Michael, hennes ex, tillbaka från Japan, snyggare än någonsin! Plötsligt börjar Mia tvivla på om JP verkligen är Den Rätte...

Jag är ärligt talat en Prinsessas dagbok-narkoman. Jag har läst alla tidigare 9, ettan, tvåan och denna på engelska. Man kan inte få nog av Mia!
Prinsessa för alltid lever verkligen upp till mina förväntningar. Eftersom att det är bok 10 i serien misstänkte jag att det kunde blivit lite tjatigt med tio böcker om "samma" sak, men icke! Det hände nya saker hela tiden, saker som man verkligen inte hade förväntat sig. Dock var de siste tio sidorna lite väl djupa, men det gjorde inget, eftersom att resten var SÅ bra!+ Att det hände en massa nya saker hela tiden, trots att det är nummer 10 i en serie av böcker.

- De sista tio sidorna. Att det blir det sista att läsa om prinsessan Mia av Genovia...

/Alice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar