tisdag 25 januari 2011

Meet the parents: Little Fockers

Efter tio år, där otaliga hinder har legat i Gregs väg, och han fått två små Fockers med frun Pam, börjar den minst sagt svåråtkomlige svärfadern Jack äntligen att acceptera Greg. När den panke tvåbarnspappan tar ett extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar dock Jack, ännuen gång, att fatta misstankar mot sin favoritsjuksköterska.
När Greg och Pams hela släkt, inklusive Pams trånande ex, Kevin, dyker upp på tvillingarnas födelsedagskalas, måste Greg ännu en gång bevisa för Jack att han är fullt kapabel att ikläda sig rollen som mannen i huset. Men kommer Greg, trots alla missförstånd, spionerier och uppdrag under täckmantel, att klara Jacks slutgiltiga prövning och bli släktens näste patriark – eller kommer cirkeln av förtroende att för alltid brytas?
(text från sf bio)

Filmen var lik den första. Väldigt lik faktiskt. Den var absolut rolig då och då och det är ju ingen tvekan om att det är bra skådespelare. Men det känns som att den inte hade någon handling, så den var ganska meningslös. Det var därför jag inte kunde skriva vad den handlar om själv, jag insåg att texten då skulle bli väldigt kort. Som spontanfilm var den helt okej.

+ Rolig, bra skådespelare
- Ganska meningslös

REGI: Paul Weitz
MED: Ben Stiller, Robert DeNiro, Owen Wilson, Barbra Streisand, Jessika Alba m.m.
FRÅN 7 ÅR 

//Felicia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar