fredag 14 januari 2011

The tourist - film

Frank, en helt vanlig mattelärare från Usa, träffar Elise på tåget till Venedig. Efter en kort tid med den väldigt mystiska kvinnan blir han kär henne, men han har ingen aning om vilket äventyr han dras in i. Poliser jagar honom, ryssar försöker döda honom. Efter ett tag börjar han förstå vad det är som pågår men ger sig inte för att försöka få tillbaka sin kärlek.

Filmen var bra, men överträffade inte min förväntningar. Ni vet ju själva hur spänd och uppspelt man blir när man har sett en riktigt bra trailer. Däremot gillade jag blandningen av komedi, romantik och aktion och jag måste ge skaparna en applåd för att ha använt så bra skådespelare!Anledningen till att filmen inte var superbra var nog att spänningen aldrig blev riktigt hög. Annars, bra film, hyr den när den kommer ut!





REGI: Florian Henckel von Donnersmarck
MED: Angelina Jolie, Johnny Depp m.m.
FRÅN 11 ÅR



//Felicia

2 kommentarer:

  1. Florian Henckel von Donnersmarck är den tyska regissören bakom en av mina favoritfilmer: "De andras liv". "De andras liv" är helt fantastisk och mästerlig. Missa inte den!!

    (Men han har kritiserats för hans nya "The Tourist", för att han fastnat i Hollywoodfacket, när han tidigare gjort en så bra film som "De andras liv")

    SvaraRadera