torsdag 4 november 2010

Due Date - Se, skratta, älska!

  Den framgångsrika arkitekten Peter Highman befinner sig på fel sida av kontinenten när hans fru ska föda om bara ett par dagar. När han på grund av ett "missförstånd" får flygförbud och blir av med plånbok och legitimation tvingas han att lifta med Ethan Tremblat, en korkad och slarvig wannabe-skådespelare med problemfri attityd och flera egenskaper som driver Peter till vansinne och som utsätter dem för ett antal underliga situationer under resans gång.
 Här är en sevärd film. Gillade du Baksmällan, gillar du definitivt Due date! Den var hysteriskt rolig, det var längesedan jag skrattade högt till en film sådär. Däremot tror jag att den bästa åldersgruppen är tonåringar, men  även äldre med "humor"(alltså lite dirty-humor) kan gilla den.
 Den komiska blandningen av två olika folk sådär, gjorde filmen bättre, man ville se mer. Den var allmänt udda, vissa scener var bara bisarra, men det är sådant som gör komedier roligare. Den fångade verkligen ens uppmärksamhet från början, det var inget ställe i filmen som var segt och långsamt, det hände något nästan hela tiden.
 + Humorn, skämten, ALLT!
 - Den kändes ganska kort ;)

/Alice

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar